woensdag, april 29, 2015

Daar is de lente, daar is Kinderen van Moeder Aarde

Dat een groep met als naam 'Kinderen van Moeder Aarde' van de natuur houdt, kon u wel raden, en het is natuurlijk geen toeval dat ze op deze eerste lentedag gewacht hebben om hun debuut 'Green Man Dala' uit te brengen. Nog niet zo lang geleden speelden ze op de Dark Entries Night. Ook toen was het debuut al klaar, vertelden ze ons in een voorafgaand interview, maar de zoektocht naar een platenlabel bleek moeilijker dan gedacht. En dus werd een eigen label opgericht - Strix Nebulosa Records - om de cd uit te brengen. Deze zal de vorm aannemen van een kwalitatief hoogstaande cd-r. Bestellen kan via de facebook-pagina van de groep of via rokersvalley(a)gmail.com.

Er is een mooie reeks optredens met Kinderen van Moeder Aarde om de uitgave van debuut-cd 'Green Man Dala' te vieren. (Ik speel gitaar op de optredens.)

Zaterdag 2 mei: Concert en cd-voorstelling 'Green Man Dala'
Werelds café Gitan, Diestsesteenweg 253, 3010 Kessel-Lo, 21 uur

Zaterdag 9 mei: Benefiet 'Let us change Ethiopia'
Hertog Karelschool, Hoogveldweg 5, Wilsele-Putkapel (tijdstip nog vast te stellen, er zullen verschillende optredens zijn)

(Op zondag 10 mei is er opnieuw Parkveld-feest in Heverlee met tal van activiteiten overdag en 's avonds optredens van een didgeridoo-groep wiens naam me ontgaat maar die bestaat uit de twee hoofdleden van Kinderen van Moeder Aarde - dus zonder mij - en Gert Kleinkunst. De kans dat er nog andere mensen gaan optreden is reëel)
https://www.facebook.com/events/361418920730399/
(Her)lees ons interview met Kinderen van Moeder AardeKinderen van Moeder Aarde propagandakanalen:
YouTube: https://www.youtube.com/user/DOORTOCHT/videos
Soundcloud: https://soundcloud.com/dmhrokersvalley
Facebook: https://www.facebook.com/KinderenVanMoederAarde?fref=ts

Geen opmerkingen: