donderdag, maart 01, 2012

The Marchesa Casati op 17 maart in Eernegem

Dag allemaal,

Ik treed op 17 maart op met The Marchesa Casati, een gothic-groepje waarin ik gitaar speel. Dit gaat door in de B52 in Eernegem, een boerengat ergens in West-Vlaanderen. Je geraakt er niet met de trein, en als je met de wagen wil komen kan je best voorzien zijn van een GPS.

Ik heb begrepen dat het zaaltje behoorlijk klein is. Er zullen allerlei ongure types in het zwart rondlopen, en één van hen ben ik. Je wordt voor 7 euro afgezet om binnen te komen, en je ziet nauwelijks iets van de groepen, die trouwens allemaal klinken alsof ze een behoorlijk stuk in het vorig millennium zijn blijven steken. Wie wel van deze muziek houdt, kan op dezelfde avond ook naar Blixa Bargeld in de AB of naar de gothrock special van Porta Nigra in Aarschot gaan.  En dan spreken we nog niet over de prijs van de drank.

Het is dus aangewezen om niet te komen. Maar wie het toch niet kan laten om die avond naar het putje van West-Vlaanderen te rijden kan ik verzekeren: je bent van harte welkom, en ook de ander groepen zijn goed.

Alles gebeurt in de B52 in Eernegem, Aartrijksestraat 92. Als de organisator over een horloge beschikt en erop staat dat de timing gerespecteerd wordt, gaan de deuren open om 20u30 en beginnen we te spelen om 21u. Het is over als het gedaan is, met name als ook The Cheshire Cat (The Bouncing), Fallacious World en Trouble Fait' gespeeld hebben. Maar je kan daarna nog wat napraten of je uitleven op de after-party.

Nu we toch over mijn activiteiten hebben: ik draag ook regelmatig bij tot Dark Entries, een online muziekmagazine gespecialiseerd in wave, gothic en andere duistere muziek. Je vindt onze website op www.darkentries.be

Website van The Marchesa Casati: http://www.myspace.com/themarchesacasatiband
Website van de optredens op 17 maart: http://nl-nl.facebook.com/events/257700177590763/

Groetjes,

Xavier


Geen opmerkingen: