woensdag, september 10, 2014

Lezersbrief

Kein bestandteil sein kan zich eindelijk een volwaardig deel van de Vlaamse pers noemen, sinds ook wij brieven en commentaar toegestuurd krijgen van kankerende N-VA'ers. We zijn verheugd om volgende brief van Jaap uit Aarsrete te mogen publiceren:

'Nu we eindelijk een Vlaamse regering hebben die de wil van het volk vertegenwoordigt, denk ik dat het tijd wordt om een systeem in te voeren waarbij kinderen - eens ze volwassen zijn - de kosten van hun opvoeding terugbetalen aan hun ouders. Onze kinderen moeten van kleins af aan leren dat gratis niet bestaat en dat ze in het leven moeten vechten voor elke cent. Enkel zo kan onze Vlaamse natie terug gezond en competitief worden. 

Het linkse gepamper waarbij kinderen alles in de schoot geworpen krijgen en eindeloos van hun ouders kunnen profiteren moet maar eens gedaan zijn. Zo kweek je enkel minderwaardige mensen die liever gaan doppen dan dat ze gaan werken. Meer competitie tussen mensen leidt ook tot een gezonde elitevorming zodat een uitgetekende groep mensen met ondernemingszin en een duur diploma een leidende rol kunnen opnemen in de maatschappij. 

Het wordt hoog tijd om terug respect voor hiërarchie in te voeren, zeker nu we eindelijk aan de macht zijn. De huichelachtige egalitaire waanbeelden van rood en groen kunnen voorgoed verdwijnen waar ze thuishoren: in de vuilbak. En laat de armen de crisis betalen!'

Joop de milde misantroop

Geen opmerkingen: