dinsdag, maart 08, 2022

Mono Inc. raadt u aan om het op een lopen te zetten

Als we Martin Engler ergens heel hoog in schatten, dan is het toch in zijn vermogen om prachtige melodieën en pakkende nummers te schrijven. Dat is op de nieuwe plaat 'The Book Of Fire' opnieuw het geval. Hoewel die plaat - een conceptplaat rond de helerin Aellin - reeds in 2020 uitkwam, is er nu opnieuw een video, en die is voor het onweerstaanbaar mooie 'Run For Your Life'. Te beluisteren op eigen risico, want deze oorwurm komt de komende uren uw oor niet uit.

Eerder kwamen al clips uit voor 'Shining Light' (een vertaling van 'Lichtgestalt' van Lacrimosa met deelname van Tilo Wolff), 'Where The Raven Fly', 'Right For The Devil' (met Tanzwut), 'Louder Than Hell', 'Warriors', 'The Last Crusade' en uiteraard het titelnummer 'The Book Of Fire' (een indrukwekkend lange verhaalvideo). De plaat wordt door velen als het hoogtepunt in de discografie van Mono Inc. bekeken.

We wijzen er ook even op dat Mono Inc. ook een nieuwe versie heeft opgenomen van 'Children Of The Dark', dat in 2017 reeds een hit was met medewerking van (opnieuw) Tilo Wolff, Chris Harms (Lord Of The Lost) en Joachim Witt. Hier gaat het om een versie die - alvast in live-versie - verschijnt op de nieuwe 3 cd 'Platinum Edition' van 'The Book Of Fire', die in december uitkomt. Omdat er vraag naar is, verschijnt de nieuwe studioversie van het nummer ook op single, eveneens in december.

Mono Inc.

Geen opmerkingen: